En av alla våra återförsäljare heter GardenStore.


De har imponerande snabbt växande klassisk e-handel och vi är stolta över allt vi säljer via dem Vårt sortiment med utomhuskaminer passar bra in hos dem eftersom de jobbar under devisen "Allt för din trädgård & uteplats!"


GardenStore

är en svensk trädgårdsbutik online...

som har ambitionen att sälja allt du behöver för din trädgård eller uteplats! Vi vet vilken hög kvalitet våra eldstäder från GardenFire har och vi kan se att de övriga trädgårdsprodukter som de har i sortiment verkar ligga premiumsegmentet, vilket är en trygghet för kunderna. Målet är satt högt. De vill bli den bästa och mest heltäckande trädgårdsbutiken online i Europa. De skriver "Vi vill bli bäst genom att erbjuda ett stort sortiment med välkända varumärken, förmånliga priser, flexibel logistik och branschens bästa kundservice". Det sista får vi väl se hur det blir med. Storlek och bredd hos e-handlare brukar leda till motsatsen.

GardensStores utbud

För att få en snabb överblick över bredden av deras sortiment så har du här en kategoriindelad lista:

  • Redskap & Maskiner med gräsklippare, robotgräsklippare, lövblåsare, motorsågar och sekatörer. Populära varumärken är Husqvarna, Stihl och Stiga.
  • Utemöbler med möbelgrupper, matbord och hängmattor för din uteplats. Populära varumärken är Brafab och Hillerstorp.
  • Utemiljö innehåller alltifrån studsmattor, elbilar för barn, pooler till utebelysning.
  • Stuga & Växthus med växthus, friggebodar och attefallshus. Populära varumärken är Vitavia, Juliana och Polhus.

Vart i den indelningen Gardenfires eldstäder är med, är inte helt tydligt. Och kompetensen deras kundservice besitter när det gäller just cortenkaminer från Gardenfire antas nog komma från oss. Beställ gärna din spis hos GardenStore, men ni är lika välkomna att beställa direkt från GardenFire - Specialisten på trädgårdseldstäder. Tveka inte heller på att kontakta vår kundservice vid frågor eller önskemål om vägledning genom köpprocessen.

svnlenfifrdeit

Följ oss...

WoodWall väggpanel - klicka nedan!