EldstadenTipi från danska Heta är ett konstverk. Att Elda med ved kan både vara snyggt och mysigt om man har en Tipi Eldstad!

EldstadenTipi - Designed by Artlinco A/S

EldstadenTipi är ett framtagen av den danska designbyrån Artlinco A/S och de har här skapat en spännande eldstad & utomhuskamin där funktion, design, hållbarhet och öppen eld når nya nivåer. Tipins utformning gör att det mesta av värmen strålar ut framåt och ger dig massor av både mys och värme. En viktig dela av eldstadens design och funktion är att den är gjord i cortenstål, som med tiden får en härlig patina av rost som fungerar som ett skyddande lager. Din Tipi Eldstad kan stå framme året runt oavsett väder och årstid och blir bara vackrare med tiden. Förläng sommarkvällarna eller lys upp vintermörkret, en öppen eld ger en mysig atmosfär och frid i sinnet.

Tipi - etablerad i Sverige sedan Millennieskiftet

Vi på Gardenfire var först att falla för eldstaden Tipins funktion och design. Redan i slutet på 1990-talet bestämde vi oss då för att sälja dessa på svenska marknaden. Den först leverarade år 2000. Idag har vi sålt över 2500 eldstäder. Vad vi vet finns det inte en enda som inte fortfarande fungerar och är i gott skick. Många av våra kunder dela med sig av bilder till oss där vi kan se att Tipi Eldstad eldas året runt och eldstaden är verkligen en källa för glädje, värme och samvaro.

Några fakta inför ditt köp av Tipi Eldstad

  • Tipi finns i tre olika höjder: 96 cm, 120 cm eller 147 cm.
  • Skall din Tipi placeras på en trall eller annat brännbart underlag rekommenderas att du köper till golvplåt för att skydda underlaget.
  • Grillgaller som tillval om man vill passa på och laga mat på glöden.
svnlenfifrdeit

Följ oss...

WoodWall väggpanel - klicka nedan!